Gastenboek

Dit is een fictief gastenboek.

17-8-2016

Ik wil hier even melden dat we Jim Speelmans vroegen een bezoekje in het ziekenhuis te brengen aan onze ongeneeslijk zieke dochter. Zij vond hem namelijk de beste comedian van Nederland (samen met Philip Geubels en Jandino). Maar meneer mailde terug dat hij er geld voor wilde hebben omdat we in de toekomst wel wat geld over zouden houden. 

Koos en Wilma Daas, Zevenhuizen

15-8-2016

Hey Pipo, ik heb jou een keer gevraagd of je gratis op de kermis wilde optreden in de suikerspinkraam en je jouw moppen wilde vertellen aan langslopende kermisbezoekers. Je hebt toen ja gezegd, maar bent niet op komen dagen. Vind je dat niet respectloos naar mij toe?

Joop Kleibuik, Zandvoort

8-8-2016

Bedank Tim Spermans! We gaan je naam in de gaten houden!

De familie Stok

23-7-2016

Je oom en tante kwamen je in Harderwijk supporten omdat je eerst met je broer als cabaretduo 'Speelman en Speelman' op de planken stond. Het is toch spannend is als je opeens solo gaat. Maar na de voorstelling liep je ons straal voorbij. Heel triest dat je je eigen familie niet meer herkent.

Tiny en Arie Speelman, Rijsenhout

14-7-2016

Je bent heel arrogant en absoluut niet grappig! 

Sacha Baks (een vriendin van je ex), Koedijk

3-7-2016

Hoi Jim, zou je even mijn mail willen beantwoorden? Ik ben aan het try-outen en de zin 'Hoi Guido, hierbij de nieuwe teksten' valt niet. 

Guido Weijers, Eindhoven